0

ONZE MISSIE

The Confetti Collective is dé plek voor CREATIEVE vrouwelijke ondernemers met AMBITIE, DROMEN en onwijs veel ENTHOUSIASME. Een plek waar je je thuis voelt. Een plek voor vrouwen zoals jij. Een plek waar ondernemen genieten is.

Onze missie: zoveel mogelijk vrouwen kennis laten maken met The Confetti Collective, om hen bij elkaar te brengen, te inspireren en informeren over alles dat er bij ondernemen komt kijken. Welkom bij The Confetti Collective!

CONTACT & COLLABORATIONS

Enthousiast? We houden van samenwerken met andere ondernemers en zijn in voor toffe projecten die bij onze missie passen. Wil je adverteren of gebruik maken van ons bereik? Mail ons voor de mogelijkheden; wij denken graag met je mee voor een passend plan.

hello@confetticollective.nl

Review Trello | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers

GASTBLOGGEN

We zijn regelmatig op zoek naar fijne, inspirerende en informatieve gastblogs, geschreven door vrouwelijke ondernemers.

Iets voor jou?
https://www.confetticollective.nl/gastbloggen-the-confetti…/

Uiteraard met auteurs bio en linkje naar je website.
Mailen kan naar hello@confetticollective.nl

“If you can dream it, you can do it!”

partly owner | www.raisazwart.com

Confetti Babe Raisa is een echte levensgenieter. Ze woont samen met Erik & zijn beide helemaal verliefd op reizen. Elk jaar proberen ze één maand samen weg te gaan en om te genieten van al het moois dat er te vinden is. En wanneer ze thuis zijn ligt de kaart op tafel om het nieuwe avontuur te plannen. In vier jaar tijd heeft ze haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een succesvolle onderneming. Wanneer er een nieuw project op haar pad komt waar ze enthousiast over is, grijpt ze dit met beide handen aan en zet ze zich voor de volle 100% in om het tot een succes te maken.”

Oprichter van The Confetti Collective & Fine Art Fotografe gespecialiseerd in intieme & avontuurlijke bruiloften.

Wanneer je Confetti Babe Elsa spreekt, merk je al snel dat ze een echte dromer is. Ondernemen zit in haar bloed en ze geniet ervan om andere hierbij te helpen. Ze gelooft dat de mogelijkheden onbegrensd zijn wanneer je je hart durft te volgen. Ze is stiekem een echte huismuts en vindt het heerlijk om lekker op de bank met haar man en zoontje te kroelen.”

 


Oprichter van The Confetti Collective, eigenaresse van de trouwblog Dusty Blue & Fine Art fotografe bij Elsa Schaddelee Photography

CONFETTI BABES

Deze leuke Confetti Babe Daisy is een echte zee-liefhebber en oefent hard om een gevierd surfer te worden. Om zoveel mogelijk paspoortstempels binnen te halen reist ze graag de wereld over, maar Amsterdam blijft de stad waar ze haar hart aan heeft verloren. Afgestudeerd als allround stylist, maar inmiddels een allround creative.

Een bundel vrolijkheid komt met Confetti Babe Eline mee naar binnen. Ze is dol op nieuwe plannen en begint te stralen van dansen door de kamer met haar gezin en verse bloemen in huis. Moeder van twee jongens van 1 en 2 jaar. Ontzettend goed in haar werk als wedding en event planner & stylist, waar ze met volle teugen van geniet.

Wie Tamara spreekt, merkt direct dat ze een open boek is. Deze leuke Confetti Babe geniet van het leven en grijpt nieuwe kansen & uitdagingen met twee handen aan. Als fotograaf geniet ze elke dag weer van de liefde & met haar boudoir en glamourshoots wil ze vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn.

Uren to-do lijstjes afstrepen, eindeloos denken en altijd bezig met inspiratie en nieuwe doelen. Confetti Babe Melanie is een echte dromer. Ze is fotograaf & eigenaresse van Happy Photographer, woont in een oud blauw huisje in Haarlem en is verloofd met Dennis. Ze wordt blij van kerst, onder een dekentje zitten op de bank ook als het zomer is.

Confetti Babe Elvera heeft een hart van goud. Zet haar met een goed boek en een kopje fruitthee in de tuin of bij de houtkachel in de winter en ze is helemaal in haar element. Met passie werkt ze drie dagen als juf met kinderen in het speciaal onderwijs. Tijdens de andere dagen geniet ze van het moederschap en runt ze haar eigen fotografie bedrijf.

Deze gezellige Confetti Babe woont in Zuid-Limburg met haar vriend, nadat ze vier jaar op Curacao heeft gewoond, maar komt oorspronkelijk uit Friesland. Zoals je begrijpt, reizen heeft haar hart. Plannen en organiseren is helemaal haar ding en ze is dol op bakken. Met haar nieuwe weddingblog Love & Lace deelt ze haar liefde over alles wat met trouwen te maken heeft.

Confetti Babe Sigrid is een creatieveling in hart en nieren, wat ze uit in haar werk als grafisch ontwerper en fotograaf. Zie je Sigirid; dan zie je ook haar telefoon, zodat ze de dingen vast kan leggen die haar ontroeren of inspireren. Als zelfbenoemd creatieve romanticus en dromer verliest ze zichzelf tijdens het werk weleens in de details, maar ach, the good things in life zijn er om van te genieten, toch?

Gezelligheid is het woord dat Confetti Babe Judith perfect omschrijft. Een dag zonder bloemen is geen optie voor deze leuke vrouw. Dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt is bij haar zonder twijfel het geval. Als moeder van twee zoons geniet ze er extra van dat ze veel van haar werk thuis kan doen.