0
Ondernemen

YES! Inschrijving voor The Next Level is geopend van 7 t/m 16 Mei.

april 8, 2018

Mocht het je compleet zijn ontgaan – laten we je dan even al stuiterend op de hoogte brengen van dit te leuke nieuws:

THE NEXT LEVEL IS WEER OPEN!

Vanaf vandaag tot en met 16 mei heb jij de kans om te investeren in The Next Level en samen met ons jouw dromen realiteit te maken. 

 

THE NEXT LEVEL IS HET ONLINE PROGRAMMA VAN
THE CONFETTI COLLECTIVE DAT JOU HELPT OM JOUW BEDRIJF
BINNEN 6 WEKEN NAAR HET VOLGENDE NIVEAU TE TILLEN. ⚡

 

Waarom zou je nu moeten investeren in The Next Level? 
Met The Next Level helpen wij jou om in zes weken een ondernemer te worden met concrete doelen en een langetermijnvisie. Dit doen we door middel van video’s, twee werkboeken, kritische vragen en live Q&A’s. Tijdens deze zes weken zijn we jou virtuele steun.

Meer dan 60 vrouwen zijn je inmiddels voor gegaan en we zouden het heel tof vinden om jou hier ook te mogen verwelkomen en dit fantastische traject met elkaar te doorlopen! We zijn zó dankbaar dat we dit online programma hebben kunnen maken en hiermee jou, als gedreven creatieve ondernemer, de kans geven om nog meer uit je onderneming te halen en door te groeien naar het volgende niveau.

Of je nu al jaren in het vak zit of net begint – in élke fase van je bedrijf is dit een programma dat je niet wilt overslaan.

Daarnaast is het enorm interessant om nu te investeren in The Next Level. Vanaf de volgende editie zal The Next Level namelijk een prijsstijging krijgen van €150,-.

(Oftewel nu investeren is geld overhouden voor: een fantastisch paar sneakers of pumps, 6 x sushi bestellen, nachtje weg met iemand van wie je houdt óf 5 x buiten de deur lunchen… ^_^) 

 

SAY NO MORE – I’M IN!

 

Wat je in ieder geval moet weten over deze editie:

 

ONTDEK ALLES OVER THE NEXT LEVEL

 

Iets waar we enorm dankbaar en blij om zijn, is dat we met jouw investering in The Next Level niet alleen als bedrijf verder kunnen groeien om nóg meer voor je te kunnen betekenen, maar ook dat we hiermee Plan Nederland mogen ondersteunen.

Plan Nederland helpt meisjes, die wereldwijd worden achtergesteld en gediscrimineerd, om voor zichzelf op te komen, zich te ontwikkelen en hun eigen beslissingen te nemen.

8% van jouw investering gaat 1-op-1 door naar deze organisatie. Met jouw deelname aan The Next Level investeer je dus niet alleen in je eigen groei en ontwikkeling, maar ook in de toekomst van deze meisjes!

We hopen je te mogen verwelkomen aan de ‘andere kant’ van The Next Level.

Liefs,
Raisa & Elsa

 

Oprichter van The Confetti Collective & Fine Art Fotografe gespecialiseerd in intieme & avontuurlijke bruiloften. Hondenmens, samenwonend met Erik en verliefd op reizen; altijd bezig met het volgende avontuur.

    Leave a Reply