0
Ondernemen

Vind je focus terug!

november 16, 2017
Focus | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Wil jij niets liever dan groeien met je bedrijf en prachtige doelen en resultaten behalen, maar lijkt het je maar niet te lukken? Blijf je hangen op het niveau waar je nu bent en heb je geen idee hoe je verder moet komen?

Mis je (soms) de focus en de juiste doorzettingsvermogen om doelen te behalen en écht achter je bedrijf te gaan staan? Twijfel je weleens over dat wat je doet? Of vraag jij je wel eens af of je wel de juiste expertise of kennis hebt om je vak te beoefenen? Of misschien gaat de vraag bij jou nog wel dieper: ‘Ben ik wel goed genoeg om te doen wat ik graag wil doen?’

De meeste (creatieve) vrouwen zullen zich zo af en toe, in ieder geval een van de bovenstaande vragen herkennen. Ik in ieder geval wel. 😉

Als jij ook een van de bovenstaande vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, dan is deze video speciaal voor jou!

(tekst gaat onder de video verder)

Ik geloof (en dat zeg ik niet -alleen.. ;)- om mezelf gerust te stellen) dat een echte ondernemer zichzelf regelmatig vragen durft te stellen. Kwetsbaar durft te zijn. Elke dag open staat om nieuwe dingen te leren. Zodat je daarmee ook terug naar de basis kunt gaan: weer duidelijk voor ogen hebben waarom jij bent gaan ondernemen en wat je passie en missie is.

Wanneer jij kwetsbaar durft te zijn en wanneer jij elke dag wil streven om het beste uit jezelf te halen, dan ben je klaar om te gaan groeien. Om te gaan stralen. Om een bedrijf te creëren waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Om een bedrijf te ontwikkelen waar jij echt van betekenis kan zijn voor jouw doelgroep. En – niet geheel onbelangrijk – wanneer jij durft toe te geven dat je het niet allemaal alleen kan, wanneer jij bereid bent om te leren van andere die jou zijn voorgegaan: dan weet ik zeker dat jij van jouw bedrijf een winstgevend en succesvol bedrijf kunt maken.

Hoe je dat doet? Door het hebben van een duidelijke visie. Door te weten waar je voor staat. Door te weten waar je heen wil. Door te focussen. En door er vervolgens alles aan te willen doen om daar dan ook te komen.

Om daar heen te kunnen, hebben wij een werkboek ontwikkeld, waarin we je helpen om je focus (weer) te vinden. Omdat we niets liever willen dan dat jij gaat stralen en weer vol passie gaat ondernemen.

 

JA, IK WIL MIJN FOCUS (TERUG) VINDEN & VOL PASSIE GAAN ONDERNEMEN.
+ toegang ontvangen tot de andere documenten uit de bibliotheek
 

Oprichter van The Confetti Collective, Business coach & fotograaf. Elsa helpt ambitieuze vrouwen om hun droombedrijf te realiseren & een sterke online positie te creëren, waardoor klanten vol overtuiging voor hen kiezen. | Leergierig & luistert graag. | Ze is 12 jaar samen & inmiddels getrouwd met liefde van haar leven Gideon. Mama van Joah.

    Leave a Reply