0
Marketing

Preppr: Hét instagram-post platform voor creatievelingen

december 5, 2017

Een tijdje geleden schreven we al een blog over tools voor het inplannen van Instagram berichten. Met stuk voor stuk fijne planners die je (werk)leven een stuk gemakkelijker maken wanneer je Instagram inzet voor je bedrijf. Geen van hen werkt echter helemaal automatisch. Een tijdje geleden kregen we echter een mailtje van een nieuwe speler op de markt, die wél automatisch post volgens de richtlijnen van Instagram. Klinkt perfect toch? Instagram posts kunnen inplannen die automatisch worden gepost, net als je gewend bent bij andere social media platformen.

Meet Preppr: Hét nieuwe Instagram platform voor de creatieve ondernemende vrouw! En het allerfijnste? Je kunt je post automatisch (én veilig) laten plaatsen op Instagram. Hoog tijd om jullie er dus iets meer over te vertellen…

*gesponsorde post, maar met oprechte enthousiasme!*

Preppr: automatisch plannen & posten op Instagram

Preppr is ontstaan uit het bedrijf INK361, een app waarin je jouw instagram statestieken kunt bekijken. Dit bedrijf is in 2011 opgericht en met de tot nu toe opgedane kennis, hebben ze Preppr ontwikkelt. Een platform waarbij je alle posts voor Instagram kunt inplannen én automatisch laten posten.

Voor mijn eigen account @elsaschaddelee gebruik ik het al een poos en tot nu toe bevalt het me goed! Er zijn nog wel een paar ‘bugs’ in het programma. Zo bestaat de mogelijkheid nog niet om je foto goed bij te snijden via Preppr (wat handig zou zijn in het geval van het automatisch posten), maar mijn contactpersoon (die overigens gewoon Nederlands is, ontzettend fijn!) liet ons weten dat ze hier druk mee bezig zijn. Uiteraard kun je er ook gewoon voor kiezen om nog wel zelf te posten via de app.

De voordelen van Preppr op een rijtje:

  • Volledig automatisch posten of de laatste stap manueel: aan jouw de keus
  • Beheer meerdere accounts vanuit 1 app
  • Een visuele planner: zie van tevoren hoe je feed eruit gaat zien.
  • Preppr adviseert een beste tijd om te posten
  • Ongelimiteerd inplannen
  • Caption bibliotheek: sla je favoriete hashtags en captions op om ze vaker te gebruiken

De kosten: wisselend van 8 dollar tot 65 dollar per maand op basis van hoeveel accounts je hebt.
+ 30 dagen gratis proberen.

Sowieso blijft het altijd goed om gelijk na het posten actief te zijn op Instagram. Dat zorgt er voor dat je post hoger in het algoritme komt en beter zichtbaar is. Maar voor de momenten dat je druk bent en toch graag een post wilt plaatsen: dan werkt dit natuurlijk ideaal!

Kende jij Preppr al en maak je er gebruik van?

Onze Instagram Engagement Group

PS: over engagement direct na het posten gesproken. Ben jij al lid van onze Instagram Engagement groep?
Je kunt je aanmelden via deze linkDe bedoeling is dat je na het posten van jouw bericht, een reactie achterlaat op de vijf posts voor jou. Verdere instructies en regels vind je in een document in de chat. 

Oprichter van The Confetti Collective, Business coach & fotograaf. Elsa helpt ambitieuze vrouwen om hun droombedrijf te realiseren & een sterke online positie te creëren, waardoor klanten vol overtuiging voor hen kiezen. | Leergierig & luistert graag. | Ze is 12 jaar samen & inmiddels getrouwd met liefde van haar leven Gideon. Mama van Joah.

    Leave a Reply