0
Inspiratie

Review + Winactie: de 2018 Succesplanner

december 28, 2017

“Focus, doorzettingsvermogen en structuur zijn sleutelwoorden. Zelfvertrouwen, routine & verbetering logische gevolgen.” – aldus een van de eerste pagina’s in de ‘Succesplanner’.

De succesplanner combineert jouw persoonlijke & zakelijke agenda en helpt je op allerlei mooie manieren met het plannen van jouw jaar, maand, week en dag. Ergens doet het me denken aan een bullet journal, je begint met het opschrijven van je doelen per jaar, per maand en uiteindelijk vul je de planner ook met de dagelijkse to-do’s en afspraken. Een mooie complete planner met fijne inspiratie, stukjes theorie en mooie quotes.

De 2018 versie is verkrijgbaar in twee kleuren: Zwart met gouden detail op de voorkant en bruin met zilveren detail. De planner is vrij groot maar heeft daardoor ook veel schrijfruimte. En er is zelfs een versie zonder data, zodat je eigenlijk op elk moment zou kunnen starten! Nieuwsgierig geworden? Ik heb een aantal foto’s toegevoegd om jullie te laten zien hoe de planner er van binnen uitziet.

Winactie Succesplanners

Én natuurlijk hebben we dan ook direct een mooie winactie voor jullie geregeld. We mogen twee Succesplanners weggeven! Om kans te maken ontvangen we graag op ons Facebook of Instagram bericht van vandaag een berichtje met daarin de kleur die jij het mooist vindt (zwart of bruin) en tag je iemand voor wie deze planner ook écht iets zou zijn. Begin Januari maken we de winnaars bekend!

Direct shoppen kan natuurlijk ook! Klik hier om naar de ‘Succesplanner’ webshop te gaan.

PS: Kun jij ook niet wachten om in 2018 te starten met focus? Met zicht op jouw dromen, lange termijndoelen en het actieplan dat je er aan verbindt om de doelen daadwerkelijk te behalen? Doe mee aan onze free challenge van 8 tot 12 Januari en onderneem voortaan met 100% focus!

 

Oprichter van The Confetti Collective & Fine Art Fotografe gespecialiseerd in intieme & avontuurlijke bruiloften. Hondenmens, samenwonend met Erik en verliefd op reizen; altijd bezig met het volgende avontuur.

  • Reply
    Merel
    januari 3, 2018 at 3:12 pm

    Oh dit is top haha. Ik ga zeker even meedoen!

Leave a Reply