0
Inspiratie

Event: Pop Up Office #1 in December

november 1, 2017
Pop up office | Blog voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Natuurlijk is het heerlijk om online met elkaar te sparren, maar er gaat wat ons betreft niks boven een goed offline gesprek waarbij je elkaar in de ogen kan kijken. Dat de ander ziet hoe je iets bedoeld en dat er vriendschappen opgebouwd kunnen worden. Dat je elkaar kunt wijzen op dingen die beter kunnen en kan complimenteren over de dingen die je goed doet. Naast de geweldige Breakfast Sessions die afgelopen oktober plaats vonden, willen we nu de allereerste CONFETTI COLLECTIVE POP-UP OFFICE lanceren!

Op maandag 18 december van 10.00 – 17.00 vindt de allereerste POP-UP OFFICE plaats en gaan we met elkaar werken bij Lot en de Walvis in Leiden! Samen werken, netwerken met een heerlijke lunch én consumpties (+ een fijn cadeautje!). Er is maar beperkt plek en ook deze keer geldt weer… Op = op!

De kosten: 29,95 euro incl. BTW

We hopen stiekem dat dit een traditie kan worden – gewoon elke maand een werkdag met allemaal toffe en ambitieuze vrouwen! Wat denken jullie, doen?!

KOOP HIER JOUW KAARTJE // OP=OP

Oprichter van The Confetti Collective & Fine Art Fotografe gespecialiseerd in intieme & avontuurlijke bruiloften. Hondenmens, samenwonend met Erik en verliefd op reizen; altijd bezig met het volgende avontuur.

    Leave a Reply